dinsdag 1 januari 2013

En weer een jaar voorbij.....

2012 is echt voorbij gevlogen. Maar wat was het weer leuk. Ik was vandaag een rondje rennen en alle mooie dingen trokken weer even voorbij...

Evenementen
Mooie en gezellige evenementen, zoals de Marathon Utrecht die helaas nu niet meer bestaat. De Marathon Rotterdam waar dames van over de hele wereld elke keer blij zijn als ze ons zien en speciaal terugkomen om iets hips aan te schaffen en zo hun Marathon te lopen. De Ladiesrun Rotterdam natuurlijk waar we het razend druk hadden en die wederom erg leuks was. De Utregse Meidenloop waar het heerlijk weer was en s'avonds de regen los barstte en iedereen even bij ons kwam schuilen in de hippe tent. De Ladiesrun Katwijk waar we op het strand stonden en prachtig weer hadden, niet te vergeten de Berenloop op Terschelling, de Marathon Enschede en Marathon Eindhoven en zo waren er nog heel wat meer. Ook deden we voor de eerste keer Flavourites Live, een totaal ander evenement maar hiphardlopen.nl paste daar prima bij.

Nieuwe producten
Maar natuurlijk ook veel andere mooie dingen zoals het nieuwe tassen merk Workplay, waar we nu allemaal al van houden. De yoga/pilates/sportschool collectie van RunningSkirts die dit jaar nieuw is. De collectie van RelaxReflect die erg populair is en nog veel meer. Heel veel hippe T's bij jullie thuis die elke keer weer gezellig en leuk waren. En steeds meer internationale dames die ons weten te vinden.

Feed back
Mede dankzij jullie, dames, hebben wij wederom een mooi hip jaar gehad. Het 2e jaar van hiphardlopen.nl. Een mooi jaar ook door alle "persoonlijke" gesprekken op evenementen, mails, Facebook berichten, tweets, telefoongesprekken, bezoeken etc. Want dat is wat wij graag willen, bereikbaar zijn voor jullie op alle momenten en alle manieren.

In beweging
Het nieuwe jaar is nu net begonnen. Een jaar met weer nieuwe plannen en ideeën en dingen die gaan plaatsvinden zoals de nieuwe site waaraan we nu zo hard aan het werk zijn.
En natuurlijk hebben wij ook goede voornemens, we gaan vooral door met verder zoeken naar hippe dingen. Er komen hippe artikelen bij voor andere sporten. We kijken naar wat nieuwe evenementen, heb je tips dan horen we dat graag. En nog wat andere zaken waar we nu nog niet teveel over kunnen zeggen....spannend..... Ook zoeken we wat leuke lopen uit waar we zelf aan gaan deelnemen en snuffelen ook voorzichtig eens aan de hele marathon mogelijkheden. We blijven dus ook vooral zelf lekker in beweging! Krijgen we veel inspiratie van :-)

Wij wensen iedereen vooral een gezond, happy, sportief en hip 2013 toe!

Happy Running!
Jenne & Else

1 opmerking: